ELITESERIEN 2020?

Noen tanker fra redaksjonsjefen: 

Det var på 1950 og -60 tallet at FK Ørn Horten spilte i toppdivisjonen. Men det var det mange av oss som aldri fikk oppleve. Jeg tror ikke jeg er alene om å tenke at jeg gjerne skulle sett FK Ørn Horten spille i den øverste divisjonen igjen, sammen med Vålerenga og de andre store klubbene

Med spill i eliteserien, så måtte det ha blitt gjort noe med stadion i Lystlunden. -Og det har også vært en drøm i mange år. En stadion som man kan være stolt av og som kan brukes til mer enn fotball, som f.eks. konserter og andre arrangementer.

Men for å komme seg til eliteserien må man komme seg til 1.divisjon, etablere seg og bli et stabilt og solid 1.divisjonslag som kan ha mulighet til å overleve i eliteserien mer enn en sesong.

Vist er det gøy med 2.divisjon også, men som supportere så har også vi en drøm og forhåpninger om å kunne få se laget vårt rykke opp og spille i den øverste divisjonen før vi må forlate denne jorda. Vi er mange som kan få muligheten til å oppleve Ørn i eliteserien, hvis klubben og spillerne setter seg et langsiktig mål om å komme seg ditt.

Men det er ikke bare opp til klubben og spillerne for å få dette til. Hele Horten må være med, folk må stille opp på kamper og støtte lage fram og opp, i motgang som i medgang, kommunen og næringslivet må bidra og helst skulle vi hatt en rik onkel med Ørn i sitt hjerte.

Det hadde vært god markedsføring for Horten som by og kommune å få FK Ørn Horten opp i toppdivisjonen. Det ville kommet næringslivet og folk til gode. Det ville gitt en større entusiasme og stolthet i byen vår.

Dersom alle er med å bidrar, så kan man sammen nå målet om spill i eliteserien, kanskje allerde i 2020? Hvor moro hadde ikke det vært? Riktignok er det et brunt lag i Eliteserien i år, men «feil» klubb, uansett, så håper jeg at jeg som supporter får oppleve FK Ørn Horten i eliteserien før jeg dør….

Godt nytt brunt år!

229682_198365646872187_124204274288325_470229_8001656_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s