NY ASSISTENT-TRENER PÅ PLASS

Andre Slaattelid blir A-lagstrener Morten Roms nærmeste samarbeidspartner de neste to årene. – Jeg gleder meg stort til å bidra i Ørn, og har stor tro på at vi kan få en positiv sesong i 2. divisjon, sier den nye assistenttreneren til FK Ørn Hortens hjemmeside. En knallsignering skriver Morten Rom på sin twitter konto. En ambisiøs, faglig sterk og solid karakter ifølge Rom.

 

Andre-Slaatelid

Foto: Aleksander Limkjør, Gjengangeren

– Jeg gleder meg stort til å bidra i Ørn, og har stor tro på at vi kan få en positiv sesong i 2. divisjon, sier den nye assistenttreneren til http://www.orn-horten.no.

Slaattelid ser fram til å bli en del av trenerteamet rundt A-laget i Ørn.

– Ørn er jo en av de Vestfolds største klubber med en lang og god historie. Jeg har ambisjoner som trener og da er det flott å denne muligheten i en så flott klubb som Ørn. Jeg ble kjent med Morten Rom da vi tok UEFA B-kurs sammen og vi har holdt kontakt siden.

Hva vil du kunne bidra med inn not A-laget?

– Jeg er god på stuktur og kan nok bidra med å få guts inn i lagket. Selv om fotball er et lagspill er det viktig med individuelle tilpasninger. Spillere har ulike behov og derfor er det viktig med god kommunikasjon med spillerne.

Onsdag kveld hadde vi den første treninga med 16 spillere og det fungerte veldig bra, sier en fornøyd og positiv assistenttrener.

Bakgrunn

André Slaattelid er 33 år jobber til daglig som idrettssjef på Bakkenteigen for Studentsamskipnaden i Vestfold.

Han har utdannelse fra Idrettshøyskolen og blant annet vært personlig trener i fire år.

Han har fem års erfaring fra TFKs junioravdeling og var i fjor trener for Borres G16-lag.Han har også vært fysisk trener for Flints damelag i håndball da de spilte i Postenligaen.

Slaatelid er opprinnelig fra Drammen og har bakgrunn som spiller fra Birkebeineren og Mjøndalen da disse lagene spilte i 3. divisjon.

Og framfor alt – han er en sulten trener.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s