THOMAS TILBAKE I BRUNT OG HVITT

Thomas Utter Jensen er tilbake i brunt etter en sesong i Bærum i 1. disivjon.

tujorn

– Thomas er en bra signering, og en fin tilvekst for oss. Vi kjenner han jo godt fra før, og vi vet at han har hatt en god utvikling i Bærum forrige sesong, sier sportslig leder i Ørn, Ronny Andersen til Gjengangeren.

Thomas Utter Jensen fikk sin debut på A-laget som 17-åring, mot Kjelsås i oktober 2011. Han spilte seks kamper denne og neste sesong, men gjennombruddet kom i Ørn da han spilte 27 kamper og scoret tre mål skriver Ørn på sin hjemmeside.

                           Foto: Anders Hammargren/Bærum

– Jeg har hatt det bra i Bærum. Året der har vært fin læring, og jeg er veldig fornøyd med 2014, sier Thomas som altså likevel ikke nølte da Ørn spurte om han kunne tenke seg å komme tilbake til dem.

– Alle fotballspillere ønsker å starte mest mulig, og det er grunnen til at jeg kommer tilbake. Jeg er veldig lysten på å spille førstelagsfotball igjen. Det ble det for lite av i Bærum, bare innhopp sier 20-åringen som fortsatt  har ambisjoner om å spille på høyst mulig nivå.

Thomas Utter Jensen har signert en ettårsavtale med Ørn. Noen annen klubb i 2. divisjon var ikke aktuell, det ville vært kjipt å spille mot Ørn j Lystlunden, sier Utter Jensen tsom spilte mest kant i 2013, og ser for seg en offensiv rolle i 2015

Ørn jobber videre for å få på plass etablerte og nye spillere.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s