ALT Å VINNE MOT MJØNDALEN!

Det blir heIbrunt i Lystlunden i morgen onsdag kl.18.00 når Ørn-Horten tar i mot Tippeliga-laget Mjøndalen til 2.runde i NM. Men det er selvfølgelig kun et lag som gjelder denne dagen og det er det laget som faktisk spiller i brunt, nemlig Ørn Horten!

Stadion_publikum

Ørn har alt å vinne og kan gå ut mot Mjøndalen uten press på seg, for den er det Mjøndalen som bør ha. Det er de som er favoritter på forhånd. Blir ikke overrasket om cupbomben smeller i Lystlunden. Gutta er nok tente og vet at de møter overkommelig motstand og gutta trives i lystlunden, der taper de sjelden.

– Ørn er et skummelt lag å møte, så her må vi være skjerpet, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til dt.no.

Ørn har vunnet de fire siste innbyrdes oppgjørene, de siste to i 1998, og trener Morten Rom er optimist før kampen mot Tippeliga-laget.

– Mjøndalen kjenner jeg veldig godt, og jeg føler vi har en god mulighet til å slå dem. Jeg kan i hvert fall love at vi ikke blir lett å slå. Jeg synes kanskje det er ekstra gøy at det ble Mjøndalen. De har vist hvordan det kan gjøres for klubber som Ørn. Det er bare å ta av seg hatten for deres reise fra 3. divisjon til eliteserien, sier han til Gjengangeren.

KvikHalden_kampen

Vi oppfordrer alle til å møte opp på kamp og støtte gutta til videre avansement i cupen, hvor moro hadde ikke det vært! Husk at supportere er lagets 12 mann og kan være med å bidra til det lille ekstra som skal til for at seieren dras i land.  wpid93-cropped-banner012.jpg

Bildene i denne artikkelen er tatt av Knut G. Bjerva, orn-horten.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s