HØYDRAMATISK CUPKAMP

Det ble en høydramatisk cupkamp da Ørn tok imot Tippeligalaget Mjøndalen i Lystlunden. Det var tilslutt Mjøndalen som gikk videre etter straffespark-konkurranse.  Det stod 1-1 til pause og 2-2 etter odrinær tid og ekstra omganger.

image

Det var en fantastisk underholdene og til tider velspilt cupkam der Ørn-Horten kun er noen dårlige straffespark unna en cupbombe. Keeper, Berntzen, ble dessverre syndebukken for Ørn, da han satte den siste straffen rett på keeperkollega, Forn, i Mjøndalen-buret. Berntzen reddet forøverig den første straffen som Mjøndalen tok.

Mjøndalen tok ledelsen etter 15 min på straffe. Men så i det 30min eksploderte det i Lystlunden. Midtstopper Bernstein stoppet  Alexander Teklemariam som bakerste mann og dommer gjør det eneste riktige – gir straffe til Ørn og rødt kort til Mjøndalen og Thomas Knutsen setter ballen i nettet og det står 1-1 til pause.

Teklemariam satte 2-1 tidlig i 2. omgang og da så det veldig lyst ut for Ørn og det kokte i Lystlunden. Gauseth reduserte for Mjøndalen da han skrudde en corner i lengste kryss 20 min før ordinær tid og det gikk til ekstraomganger og straffespark-konkurranse.

Vi gratulerer Mjøndalen med videre avansment, selv om vi helst hadde sett et annet brunt lag gå videre denne dagen. Og det hadde gutta virkelig fortjent! Fordi dem hadde en fantastisk lagmoral og innsats som viser hva som bor i dette laget og vi håper vi får se dette også videre i årets serie.

Takk ALLE GUTTA for fantastisk innsats!!

Kun 429 tilskuere så kampen i Lystlunden.

image

image

image

image

image

Bildene på denne siden er tatt av Lisbeth.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s