ÅRETS FØRSTE BORTESEIER

Ørn vant 2-0 borte mot Lillestrøm2. Det ble en målløs førsteomgang der Ørn var best, LSK2 kom mer med etterhvert og hadde tre-fire cornere, men Ørn var robuste fysisk bakover.

image
Tøffe tak, men Ørn var fysisk sterke og vant 2-0.

Ørn burde kanskje hatt straffe etter ti minutter, rapporteres det fra LSK-hallen skriver Ørn Horten på fb.

Tobias Hem sørget for 1-0 etter at Lars Rustad blir spilt igjennom, keeper redder skuddet, og Hem scorer på returen. Evan Patros hadde også en stor sjanse, men keeper redda. Dessuten har LSK hatt en farlig sjanse, uten resultat.

Mateusz Kowalski pirker ballen inn etter et Ørn-frispark etter 84 minutter og Ørn vinner fortjent 2-0 over Lillestrøm2 og tar sin første borteseier siden 16. august i fjor.

Ørn har dermed ni poeng og rykker opp på 4.plass på tabellen og foran Moss. Ørn er nå 2.poeng fra 2.plassen og 6.poeng fra Raufoss på topp.

Og Ørn har slukt en kanarifugl til kvelds og reiser hjem med åretd første borteseier og 3.poeng i bagasjen!