GUTTA JAKTER 3 POENG I KVELD!

Ørn Horten jakter sesongens andre borteseier og Kristoffer Silberg jakter sitt mål nummer 100 for Ørn. Gratis inngang og kaffe til alle i Notodden i kveld!

image

Det er en fin søndagstur til Notodden fra Horten, det tar ca.1 time og 30 min å kjøre og når det i tillegg er gratis å se gutta på bortebane og at man får gratis kaffe, da er det verdt turen! Det er Sparebanken1 Telemark som spanderer billetten din og Notodden FK gir deg gratis kaffe!

-Dessuten, så tror vi på 3 poeng, en spennende og  fin fotballkamp med god stemning fra tribunen i flott sommervær. Bli med å støtt gutta fram til seier i Telemark.

– Jeg tror det passer oss godt å møte Notodden nå, og det er klart vi satser på tre poeng, sier Ørntrener Morten Rom til orn-horten.no.

– Dette blir nok en tøff bortekamp, og vi må heve oss for å ta tre poeng. Vi har hittil underprestert litt på bortebane, selv om to av tapene har kommet samme uka som tøffe cupkamper. Spillerne må ta større ansvar, og det kreves full innsats fra dommeren blåser sier Rom.

Bilde: Knut G. Bjervaorn-Horten.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s