VIL SEG IKKE BORTE

Ørn tapte 3-2 borte mot Nybergsund i en kamp der Ørn måtte spille med 10 mann i 55 min.

image

Nybergsund gikk tidlig opp i ledelsen og økte til 2-0 etter 17min. Benjamin feller en Nybergsund spiller inne i 16 og får direkte rødt kort! Noe han ikke skulle hatt fordi det var spillere innafor. Nybergsund skyter i stanga og det står 2-0 til pause. Ørn hadde ikke et eneste skudd på mål i første. Det var Nybergsund som fikk styre kampen og som kom til flere sjanser.

Nybergsund går hardt ut i 2.omg og øker ledelsen til 3-0 bare 2min ut i omgangen. Da så det veldig mørkt ut, men, så våknet gutta litt og Teklemarian setter ballen inn forbi keeperen og det står 3-1. På en corner 10min seinere dukker Mateusz opp på bakre og nikker ballen i mål. 3-2.

Da øynet vi et lite håp om poengdeling, men så 5min før slutt får Arnar Førsund sitt andre gule og må gå i garderoben. Nybergsund redder en ball på streken etter et innlegg langs bakken fra Johan Andersson foran mål, men en Nybergsund spiller klarer.

En stor nedtur spillemessig og innsatsmessig fra forrige kamp. Det gikk rykter om ny taktikk borte mot Nybergsund før kampen, men disse ryktene avkreftet Ørntrener Morten Rom. Ørn spilte med samme taktikk som tidligere!

Nå er det bare å ta sommerferie og ønske alle gutta, trenere og støtteapparat en riktig god sommer.

UKENS SUPPORTER

image

Svein Harald Riisnæs ble ukens supporter og mottok er ørn badehåndkle og det var nok det eneste han var fornøyd med denne dagen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s